beats by dre cheap

Godina dana bloga

Nekidan je blog navrsio godinu dana pa je valjda red za neku reflekciju. Blog sam prvo zamislio kao arhivu gluposti koje mi se desavaju na poslu, ali vec od prvog dana je krenuo nekih drugim nedefinisanim tokom i takav je ostao do danas.

Znajuci sebe vec sam na pocetku rekao da nemam pojma koliko dugo ce mi se dati odrzavati ga u zivotu. Broj tekstova je nakon pocetnog entuzijazma bio u stalnom padu dok se nije stabilizovao na neki valjda odrzivi nivo sa malim varijacijama koje ovise o trenutnom raspolozenju i vremenskim prilikama.

Ponajveca vrijednost bloga je vjerovatno to sto sam stvorio nekoliko virtualnih poznanstava koje jednog dana mozda i pivom zalijem. Isto tako golema vrijednost je i to sto sam nesto uspio odrzati u zivotu godinu dana. Za neke to i nije neki podhvat ali za mene koji tesko da sam ista u zivotu priveo kraju to je golem uspjeh. To me prokletstvo prati citav zivot. Trenirao sam tovar sportova, imao milion hobija, ali sve kratkorocno....

Helem nejse, blog je pregurao godinu dana pa sta bude. Hoce li i dozivjeti jos jednu godisnjicu neznam, to ce samo vrijeme reci.

 

 

Bosanceros U Paklu Globalizacije
http://parabellum.blogger.ba
03/12/2007 20:02